luni, 18 februarie 2013

Să nu vi se tulbure inima
Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi... Şi v-am spus aceste lucruri acum, înainte ca să se întâmple, pentru ca atunci când se vor întâmpla, să credeţi.
Ioan 14.1-3, 29

Oare de am avea inima tulburată, atâta vreme cât Domnul Isus ne promite aceste lucruri? Se poate să avem o inimă tulburată? Da! Se poate! Asta daca nu avem suficientă credință.
Hai să nu uitam promisiunea Domnului Isus, care este una cu Tatăl, cu Dumnezeu, că merge tocmai să ne pregătească un loc fiecăruia dintre noi, iar până vom ajunge acolo Îl avem pe Duhul Sfânt în noi, dacă Îi permitem acest lucru.
Hai să nu ne legăm inima de lucruri pieritoare, sau de oameni. Lucrurile de aici, care acum ni se par de valoare, ni se par importante, pălesc în comparație cu ceea ce ne așteaptă dincolo. Mai mult: acolo unde este Domnul Isus, acolo vom fi și noi.
Aveți credință!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu