marți, 5 februarie 2013

Să ne depărtăm de fărădelege!Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: "Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui"; şi: "Oricine rosteşte Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!"
2 Timotei 2.19


Ce bine e să știi că Domnul îi cunoaște cei care sunt ai Lui. Indiferent de gura lumii, de judecata părtinitoare a oamenilor, Domnul îi cunoaște pe ai Lui!
E adevărat că și noi îi putem deosebi pe unii... limbajul, comportamentul lor ne ajută să facem deosebirea, dar, hai să ne pese de salvarea lor, nu de osândirea lor!

Cei care am trăit o viață întreagă în Biserică, poate ne-am obișnuit cu tradiția deja. Iar tradiția, de multe ori, spune că trebuie să fi îmbrăcat într-un anume fel atunci când mergi la Biserică, să ai o anumită poziție atunci când te rogi, să nu râzi și muuuuulte altele.

Mântuirea nu are legătură cu tradiția!
Dar mântuirea  are legătură cu pocăința! ZILNIC!

Dumnezeu Și-a trimis Fiul să moară pentru toți oamenii, nu doar pentru unii! Așadar, să trăim curat, să tăiem orice legătură care ne îndepărtează de Dumnezeu, pentru că păcatul pune un zid de despărțire între om și Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu