luni, 29 octombrie 2012

M-am săturat de ipocrizie!


Aşadar, omule, oricine ai fi tu, care judeci pe altul, nu te poţi dezvinovăţi; căci prin faptul că judeci pe altul, te osândeşti singur; fiindcă tu, care judeci pe altul, faci aceleaşi lucruri.
Ştim, în adevăr, că judecata lui Dumnezeu împotriva celor ce săvârşesc astfel de lucruri este potrivită cu adevărul.
Şi crezi tu, omule, care judeci pe cei ce săvârşesc astfel de lucruri, şi pe care le faci şi tu, că vei scăpa de judecata lui Dumnezeu?
Romani 2.1-3
M-am săturat de ipocrizie! M-am săturat să fiu ipocrit și m-am săturat să trăiesc între ipocriți! Dar ce pot face? Mă pot pocăi! Și vreau să nu mai am nimic de-a face cu această latură urâtă a omului - IPOCRIZIA.
Crezi că dacă ești membru al vreunei biserici neoprotestante ești scutit de această influență nocivă a ipocriziei? Dimpotrivă: diavolul se va folosi de orice mijloc să te facă un IPOCRIT autentic. De ce? Pentru că pe cei care îi sunt devotați deja îi ține sub control. Aceștia își recunosc starea, nu pretind a fi altceva sau altcineva.
Fii AUTENTIC!

Un comentariu:

  1. Pentru a fi autentic e nevoie de o inima si minte schimbate si curate, iar acest lucru inseamna timp de pocainta. Doamne ajute-ne sa devenim intelepti, ca mai apoi sa putem fi autentici!

    RăspundețiȘtergere