luni, 23 iulie 2012

Cu masca - fara masca

M-am intrebat din nou: de ce mergem la Biserica? De ce suntem diferiti acolo? Oare chiar are importanta locul in care ne inchinam? Oare ne inchinam cu adevarat? Sau ne punem masca de duminica, aceea de oameni fericiti, sfinti, impliniti, plini de reverenta, piosi etc.?
Cei care am fost toata viata in biserica avem tendinta sa facem anumite lucruri mecanic, pentru ca asa se face! Chiar daca starea spirituala nu era cea potrivita, nu se cuvenea ca altii sa imi vada adevarata fata. Nu se cuvenea ca altii sa stie cu ce ma lupt eu. Nu se cuvenea...

Toti avem cate o masca, dar nu toti recunoastem. Citind randurile astea, poti recunoaste ca si tu porti o masca, chiar daca nu de fiecare data. E momentul sa o arunci la gunoi. E momentul sa fii acelasi om care esti in fiecare zi.
E OK sa lasi sa se vada suferinta ta. E OK sa lasi sa se vada caderea si pocainta ta. E OK ca fratii tai sa vada slabiciunile tale. E OK!


Merita vazut videoclipul. Merita ascultate cuvintele cantecului. Pentru cei care vor: Stained Glass Masquerade - Casting Crowns


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu